Transportevent for ledige blev en stor succes!

9. Oct 2017

Transportevent okt 2017

Fredag den 6. oktober afholdt AMU Nordjylland, 3F og Jobcenter Aalborg event for nordjyske ledige på Køreteknisk anlæg i Nørresundby. Mange interesserede deltog og fik bl.a. prøvet kræfter med kørsel i bus, lastvogn og truck.

Snakken gik godt blandt deltagerne, og mange gik derfra med både aftaler om job- og uddannelsesforløb.

Mange tak for besøget til alle fremmødte!

>> Læs mere på TV2Nord.dk

>> Læs 3F Aalborgs artikel om event for ledige (pdf)

 

Transportevent - Julius

Jeg fik kørekort for et lille års tid siden og er helt vild med at køre bil! Min vejleder på skolen fortalte om denne event, og jeg er herude i dag for at se hvilke jobmuligheder, der er inden for transportbranchen. Så jeg er rigtig spændt på, hvad dagen bringer.

Julius Duus, 19 år

 Transportevent - Mikkel Morrats

Jeg drømmer om at finde et kørende arbejde – gerne som buschauffør. Efter en skade i 2010 har jeg gået ledig, så jeg trænger til at komme ud og finde et arbejde, og i dag er jeg blevet hjulpet rigtig godt på vej herude på Køreteknisk anlæg. Jeg har fået en prøvekørsel i en af busserne og snakker med både skolen og en virksomhed, og det har for alvor givet mig blod på tanden. 

Hos AMU Nordjylland står de lige nu og mangler en mand på næste busforløb, som allerede er i næste uge, så hvis jeg får grønt lys fra kommunen, starter jeg på det – og jeg glæder mig! Jeg har fået meget mere med herfra i dag, end jeg havde turdet forvente. Jeg er blevet langt mere afklaret og har fået flere aftaler i hus. Det er bare så godt!

- Mikkel Morrats

 Transportevent - Erik Bierregaard Jeg kørte bus for 30 år siden og har også kørt lidt brandbil, så jeg har snuset lidt til branchen. Grunden til, at jeg er her i dag, er, at jeg gerne vil høre mere om mulighederne for at køre bus – muligvis som servicebuschauffør. Jeg har muligheden for at tage et 6 ugers jobrettet forløb, så jeg er spændt på at se, om det kan lade sig gøre. Alt i alt er det et rigtig godt arrangement herude på Køreteknisk anlæg, og jeg har fået et godt indtryk af både stedet og transportbranchen.

- Erik Bierregaard
Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 96 33 22 11

Mandag til torsdag 07:45 - 15:20
Fredag  07:45 - 15:00

AMU Nordjylland, Aalborg
Sofievej 61,
9000 Aalborg
aalborg@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 22 11

AMU Nordjylland, Sandmoseskolen
Sandmosevej 486
9460 Brovst
sandmosen@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 26 26