Lager- og logistikoperatør

Lager- og logistikoperatør

Trives du med udfordringer, der kræver teknisk kunnen? Og drømmer du om et afvekslende job med mange forskellige typer opgaver? Så er lager- og logistikoperatøruddannelsen det rette valg for dig.

Som faglært lager- og logistikoperatør er du specialiseret inden for logistik og lagerstyring. I løbet af uddannelsen lærer du om vigtigheden af en optimal forsynings-, distributions- og indkøbsstyring. Med din viden inden for området bliver du en vigtig medspiller på arbejdspladsen, idet du er med til at sikre en effektiv styring af virksomhedens leverancer, forsyninger og logistik.

Igennem uddannelsen bliver du klædt på til at udføre alle almindelige arbejdsopgaver inden for forskellige lagerfunktioner, der kendetegner et moderne lager. Det drejer sig bl.a. om at benytte forskelligt mekanisk hjælpeudstyr til fremtagning, emballering og forsendelse af varer. Derudover kommer du til at beherske teknikker til forskellige registreringer inden for IT-lagerstyring, og du vil kunne anvende trådløs datafangst og stregkodeudstyr.

Du kan læse mere i vores faktaark om uddannelsen

Du er også velkommen til at kontakte AMU Nordjylland på telefon 9633 2211

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 96 33 22 11

Mandag til torsdag 07:45 - 15:20
Fredag  07:45 - 15:00

AMU Nordjylland, Aalborg
Sofievej 61,
9000 Aalborg
aalborg@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 22 11

AMU Nordjylland, Sandmoseskolen
Sandmosevej 486
9460 Brovst
sandmosen@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 26 26