Elev Emil Larsen fortæller

Emil Larsen

Direkte efter 9. klasse valgte jeg at starte på grundforløbet transport og logistik hos AMU Nordjylland. Min UU-vejleder rådede mig godt nok til at tage en gymnasial uddannelse, men jeg ville gerne ud at arbejde og havde hørt meget godt om transport og logistik-uddannelsen igennem en god kammerat. Samtidig er jeg vokset op med, at min far har kørt lastbil, og det har nok også haft indflydelse på mine egne karrieredrømme.

Hurtigt i mesterlære hos Wrist

På grundforløbet gik jeg mest sammen med de lidt ældre elever, fordi jeg følte, at jeg her kunne lære en masse. Jeg kom til tiden og gik op i at gøre det godt i skolen. Efter kun syv uger på grundforløbet blev jeg tilbudt at komme i mesterlære hos Wrist – det ville jeg super gerne. Jeg skulle blot først lige tage et truckcertifikat, og så kunne jeg starte.

Hos Wrist kom jeg hurtigt ind i arbejdsopgaverne. Den første uge fik jeg sidemandsoplæring, og herefter var jeg selvkørende. I dag kommer jeg rundt i hele virksomheden, og jeg varetager mange forskellige opgaver. Jeg kører bl.a. stabeltruck, pakker varer til lastbilerne og betjener pakkerobotten. Det er super fedt, og jeg er rigtig glad for at være her.

Mine fremtidsdrømme

I fremtiden drømmer jeg om at kunne veksle mellem at køre lastbil og arbejde på lager, men lige nu er jeg fokuseret på min uddannelse, hvor jeg gerne vil gøre det så godt som muligt.

Billeder fra min hverdag hos Wrist

Emil Larsen 2

Emil Larsen 3

Emil Larsen 4

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 96 33 22 11

Mandag til torsdag 07:45 - 15:20
Fredag  07:45 - 15:00

AMU Nordjylland, Aalborg
Sofievej 61,
9000 Aalborg
aalborg@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 22 11

AMU Nordjylland, Sandmoseskolen
Sandmosevej 486
9460 Brovst
sandmosen@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 26 26