Eleverne Ida og Adnan fortæller

Eleverne Ida og Adnan fortæller

Ida og Adnan - ejendomsserviceteknikere

Mød Ida på 17 år og Adnan på 23 år, som begge er ved at uddanne sig til ejendomsserviceteknikere – fremtidens multihåndværkere.

- Jeg valgte at uddanne mig til ejendomsservicetekniker, fordi det er en meget alsidig uddannelse, hvor jeg kan lave alt fra tømrerarbejde til gartneropgaver. Igennem uddannelsen bliver jeg rent fagligt klædt på til alt lige fra fx at stå for vedligeholdelse af grønne områder til betjening af forskellige maskiner. Det, synes jeg, er ret fedt! Uddannelsen er desuden meget praksisnær. Det vil sige, at de ting, vi lærer om i klassen, dem får vi lov til at afprøve i værkstedet og igennem praktikforløbet, fortæller Ida Borgholt, som er i lære som ejendomsservicetekniker hos EUC Nordvestjylland.

- Jeg har valgt at blive ejendomsservicetekniker, fordi jeg kan lide at have med mennesker at gøre. Jeg kan lide at hjælpe og give en god service til de borgere, der bor i det område, hvor jeg arbejder. Jobbet er meget forskelligartet, og der er ikke to dage, der er ens. Som ejendomsservicetekniker har jeg mulighed for at gøre en forskel, og det betyder meget for mig. Jeg har bl.a. ansvaret for at holde området pænt – både så det er præsentabelt, og så dyrene i området ikke belastes af affald, fortæller Adnan Ghassan Lel Zaku, som er i lære hos PlusBolig i Aalborg.

Fælles for Ida og Adnan er, at jobbet som ejendomsservicetekniker giver dem mulighed for at arbejde med lige præcis det, de drømmer om. Med uddannelsen kan de se frem til en stabil fremtid, hvor de kan gøre en forskel for andre mennesker.

Vælg en erhvervsuddannelse hos AMU Nordjylland - din drøm dit valg!

AMU Nordjylland har optag på grundforløb (GF2) den 13. august 2018

>> Se de forskellige uddannelser her

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 96 33 22 11

Mandag til torsdag 07:45 - 15:20
Fredag  07:45 - 15:00

AMU Nordjylland, Aalborg
Sofievej 61,
9000 Aalborg
aalborg@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 22 11

AMU Nordjylland, Sandmoseskolen
Sandmosevej 486
9460 Brovst
sandmosen@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 26 26