EGU – når vejen til uddannelse og job ikke er helt lige til

Er du under 30 år? Og har du lyst til at tage en praktisk uddannelse med kun lidt skole? Så er EGU-uddannelsen muligvis noget for dig. Vi udbyder forløb inden for køkken og ejendomsservice.

EGU er en praktisk uddannelse, hvor du skiftevis er i skole og i praktik. Uddannelsen varer typisk 2 år. I forbindelse med uddannelsens praktikforløb har du selv indflydelse på, hvor du kommer i praktik. Samtidig kan du også være med til at beslutte, om du vil i praktik det samme sted, eller om du vil ud til forskellige virksomheder. Det er op til dig og det enkelte praktiksted.

Skoleforløbet varer mellem 20-40 uger, og du kan vælge mellem en række forskellige retninger.

For dig der vil arbejde inden for Køkken

Hos AMU Nordjylland tilbyder vi skoleforløbet ”Måltider og mennesker”, som er for dig, der gerne vil arbejde inden for køkken – fx i et cafeteria, på hotel eller i en kantine.

Det særlige ved forløbet ”Måltid og mennesker” er, at du bliver en del af en lille klasse, hvor du kommer til at arbejde sammen med andre på tværs af baggrunde. Igennem forløbet lærer du at begå dig i et professionelt køkken. Samtidig bliver du klædt på til at stå på egne ben – også uden for køkkenet. I undervisningen er der plads til grin og sjov, men der stilles krav til, at du tager det seriøst og deltager aktivt. Vi har fokus på den enkelte elev og tilpasser niveauet, så det passer til dine behov.

Vil du vide mere om forløbet ”Måltider og mennesker”?
Kontakt: Faglærer Finn Søholm Kristensen, telefon: 9633 2256, e-mail: fsk@amunordjylland.dk
Læs mere i faktaarket

 EGU køkken

For dig der vil arbejde inden for ejendomsservice

AMU Nordjylland udbyder også EGU inden for ejendomsservice.
Læs mere i faktaarket

EGU Ejendomsservice


Interesseret?

Hvis EGU er noget for dig, og du er under 25 år, så kan du kontakte din lokale UU-vejleder. Du finder din UU-vejleder på www.uu-aalborg.com. Du kan også ringe til UU-Aalborg på telefon 9931 4501.

Er du over 25 år, skal du kontakte dit lokale jobcenter for at høre mere om dine muligheder. Det gør du på www.jobnet.dk.  

Succeshistorier

Læs hvordan Zwanet Smeenge og Kim Christensen har brugt deres EGU-uddannelse som afsæt til deres videre uddannelse og karriere.

Du kan også læse mere om EGU på www.egu.dk

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 96 33 22 11

Mandag til torsdag 07:45 - 15:20
Fredag  07:45 - 15:00

AMU Nordjylland, Aalborg
Sofievej 61,
9000 Aalborg
aalborg@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 22 11

AMU Nordjylland, Sandmoseskolen
Sandmosevej 486
9460 Brovst
sandmosen@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 26 26