6 ugers jobrettet uddannelse

6 ugers jobrettet uddannelse

Menusammensætning

Periode
Sted
info
Tilmeld
29.01.18 - 01.02.18
Kl. 08:00-15:24
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Menusammensætning
Tilmeldingsfrist 25. January 2018
Varighed 4.0 dage
Undervisningstid 08:00-15:24
Kontaktperson Susan Nissen
Telefonnr. 96332229
E-mail sni@amunordjylland.dk
Kviknummer 851420573336
Aktivitetskode 10 44603 83105
Deltagerpris kr.432.00
Pris for ledige kr.2,462.20
Pris for højtuddannede kr.2,462.20
Minimum antal deltagere 5
Print

Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Menusammensætning

Info

Kursusnr.: 44603
Varighed: 4.0
Pris: kr. 432.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Formål

Deltageren kan sammensætte en menu ud fra virksomhedens sortiment i forhold til tilberedning og anretning, farve, udseende, sæson og pris. Der lægges vægt på madens ernæringsmæssige indhold og sammensætning.

Indhold

Deltageren kan sammensætte en menu ud fra virksomhedens sortiment i forhold til tilberedning og anretning, farve, udseende, sæson og pris. Der lægges vægt på madens ernæringsmæssige indhold og sammensætning. Desuden skal deltageren medvirke ved udarbejdelse af relevant salgsmateriale på dansk og engelsk, manuelt og ved brug af IT.

Periode:
29.01.18 - 01.02.18
Sted:
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Menusammensætning

Tilmeldingsfrist

25. January 2018

Varighed

4.0 dage

Undervisningstid

08:00-15:24

Kontaktperson

Susan Nissen

Telefonnr.

96332229

E-mail

sni@amunordjylland.dk

Kviknummer

851420573336

Aktivitetskode

10 44603 83105

Deltagerpris

kr.432.00

Pris for ledige

kr.2,462.20

Pris for højtuddannede

kr.2,462.20

Minimum antal deltagere

5


Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Menusammensætning

Info

Kursusnr.: 44603
Varighed: 4.0
Pris: kr. 432.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Formål

Deltageren kan sammensætte en menu ud fra virksomhedens sortiment i forhold til tilberedning og anretning, farve, udseende, sæson og pris. Der lægges vægt på madens ernæringsmæssige indhold og sammensætning.

Indhold

Deltageren kan sammensætte en menu ud fra virksomhedens sortiment i forhold til tilberedning og anretning, farve, udseende, sæson og pris. Der lægges vægt på madens ernæringsmæssige indhold og sammensætning. Desuden skal deltageren medvirke ved udarbejdelse af relevant salgsmateriale på dansk og engelsk, manuelt og ved brug af IT.

Menusammensætning

Periode
Sted
info
Tilmeld
29.01.18 - 01.02.18
Kl. 08:00-15:24
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Menusammensætning
Tilmeldingsfrist 25. January 2018
Varighed 4.0 dage
Undervisningstid 08:00-15:24
Kontaktperson Susan Nissen
Telefonnr. 96332229
E-mail sni@amunordjylland.dk
Kviknummer 851420573336
Aktivitetskode 10 44603 83105
Deltagerpris kr.432.00
Pris for ledige kr.2,462.20
Pris for højtuddannede kr.2,462.20
Minimum antal deltagere 5
Print

Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Menusammensætning

Info

Kursusnr.: 44603
Varighed: 4.0
Pris: kr. 432.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Formål

Deltageren kan sammensætte en menu ud fra virksomhedens sortiment i forhold til tilberedning og anretning, farve, udseende, sæson og pris. Der lægges vægt på madens ernæringsmæssige indhold og sammensætning.

Indhold

Deltageren kan sammensætte en menu ud fra virksomhedens sortiment i forhold til tilberedning og anretning, farve, udseende, sæson og pris. Der lægges vægt på madens ernæringsmæssige indhold og sammensætning. Desuden skal deltageren medvirke ved udarbejdelse af relevant salgsmateriale på dansk og engelsk, manuelt og ved brug af IT.

Periode:
29.01.18 - 01.02.18
Sted:
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Menusammensætning

Tilmeldingsfrist

25. January 2018

Varighed

4.0 dage

Undervisningstid

08:00-15:24

Kontaktperson

Susan Nissen

Telefonnr.

96332229

E-mail

sni@amunordjylland.dk

Kviknummer

851420573336

Aktivitetskode

10 44603 83105

Deltagerpris

kr.432.00

Pris for ledige

kr.2,462.20

Pris for højtuddannede

kr.2,462.20

Minimum antal deltagere

5


Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Menusammensætning

Info

Kursusnr.: 44603
Varighed: 4.0
Pris: kr. 432.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Formål

Deltageren kan sammensætte en menu ud fra virksomhedens sortiment i forhold til tilberedning og anretning, farve, udseende, sæson og pris. Der lægges vægt på madens ernæringsmæssige indhold og sammensætning.

Indhold

Deltageren kan sammensætte en menu ud fra virksomhedens sortiment i forhold til tilberedning og anretning, farve, udseende, sæson og pris. Der lægges vægt på madens ernæringsmæssige indhold og sammensætning. Desuden skal deltageren medvirke ved udarbejdelse af relevant salgsmateriale på dansk og engelsk, manuelt og ved brug af IT.

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 96 33 22 11

Mandag til torsdag 07:45 - 15:20
Fredag  07:45 - 15:00

AMU Nordjylland, Aalborg
Sofievej 61,
9000 Aalborg
aalborg@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 22 11

AMU Nordjylland, Sandmoseskolen
Sandmosevej 486
9460 Brovst
sandmosen@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 26 26