6 ugers jobrettet uddannelse

6 ugers jobrettet uddannelse

Årstidernes råvarer i måltiderne

Periode
Sted
info
Tilmeld
01.03.18 - 02.03.18
Kl. 08:00-15:24
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Årstidernes råvarer i måltiderne
Tilmeldingsfrist 27. February 2018
Varighed 2.0 dage
Undervisningstid 08:00-15:24
Kontaktperson Susan Nissen
Telefonnr. 96332229
E-mail sni@amunordjylland.dk
Kviknummer 851420573139
Aktivitetskode 10 47667 83109
Deltagerpris kr.216.00
Pris for ledige kr.1,346.10
Pris for højtuddannede kr.1,346.10
Minimum antal deltagere 5
Print

Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Årstidernes råvarer i måltiderne

Info

Kursusnr.: 47667
Varighed: 2.0
Pris: kr. 216.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ufaglærte og faglærte personale beskæftiget med madfremstilling til interne og eksterne bruger/kunder.

Formål

Deltageren kan udnytte årstidernes friske råvarer ud fra ernæringsmæssige værdier og sensoriske kvaliteter. Ligeledes kan deltageren vælge egnede tilberedningsmetoder, således at måltiderne fremstår varieret og tilgodeser forskellige brugergruppers ønsker og ernæringsmæssige behov.

Indhold

Deltageren kan anvende viden om årstidernes varierende udbud af friske råvarer i måltidsplanlægningen, herunder også kendskab til råvarernes ernæringsmæssige værdi og sensoriske kvaliteter. Deltageren kan vælge sæsonens økonomiske råvarer i planlægningen af sunde og velsmagende måltider, som tilgodeser forskellige brugergruppers ønsker og ernæringsmæssige behov. Deltageren kan optimere udnyttelsen af råvarer ved brug af egnede tilberedningsmetoder og korrekt portionering til produktion af velsmagende og indbydende måltider.

Periode:
01.03.18 - 02.03.18
Sted:
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Årstidernes råvarer i måltiderne

Tilmeldingsfrist

27. February 2018

Varighed

2.0 dage

Undervisningstid

08:00-15:24

Kontaktperson

Susan Nissen

Telefonnr.

96332229

E-mail

sni@amunordjylland.dk

Kviknummer

851420573139

Aktivitetskode

10 47667 83109

Deltagerpris

kr.216.00

Pris for ledige

kr.1,346.10

Pris for højtuddannede

kr.1,346.10

Minimum antal deltagere

5


Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Årstidernes råvarer i måltiderne

Info

Kursusnr.: 47667
Varighed: 2.0
Pris: kr. 216.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ufaglærte og faglærte personale beskæftiget med madfremstilling til interne og eksterne bruger/kunder.

Formål

Deltageren kan udnytte årstidernes friske råvarer ud fra ernæringsmæssige værdier og sensoriske kvaliteter. Ligeledes kan deltageren vælge egnede tilberedningsmetoder, således at måltiderne fremstår varieret og tilgodeser forskellige brugergruppers ønsker og ernæringsmæssige behov.

Indhold

Deltageren kan anvende viden om årstidernes varierende udbud af friske råvarer i måltidsplanlægningen, herunder også kendskab til råvarernes ernæringsmæssige værdi og sensoriske kvaliteter. Deltageren kan vælge sæsonens økonomiske råvarer i planlægningen af sunde og velsmagende måltider, som tilgodeser forskellige brugergruppers ønsker og ernæringsmæssige behov. Deltageren kan optimere udnyttelsen af råvarer ved brug af egnede tilberedningsmetoder og korrekt portionering til produktion af velsmagende og indbydende måltider.

Årstidernes råvarer i måltiderne

Periode
Sted
info
Tilmeld
01.03.18 - 02.03.18
Kl. 08:00-15:24
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Årstidernes råvarer i måltiderne
Tilmeldingsfrist 27. February 2018
Varighed 2.0 dage
Undervisningstid 08:00-15:24
Kontaktperson Susan Nissen
Telefonnr. 96332229
E-mail sni@amunordjylland.dk
Kviknummer 851420573139
Aktivitetskode 10 47667 83109
Deltagerpris kr.216.00
Pris for ledige kr.1,346.10
Pris for højtuddannede kr.1,346.10
Minimum antal deltagere 5
Print

Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Årstidernes råvarer i måltiderne

Info

Kursusnr.: 47667
Varighed: 2.0
Pris: kr. 216.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ufaglærte og faglærte personale beskæftiget med madfremstilling til interne og eksterne bruger/kunder.

Formål

Deltageren kan udnytte årstidernes friske råvarer ud fra ernæringsmæssige værdier og sensoriske kvaliteter. Ligeledes kan deltageren vælge egnede tilberedningsmetoder, således at måltiderne fremstår varieret og tilgodeser forskellige brugergruppers ønsker og ernæringsmæssige behov.

Indhold

Deltageren kan anvende viden om årstidernes varierende udbud af friske råvarer i måltidsplanlægningen, herunder også kendskab til råvarernes ernæringsmæssige værdi og sensoriske kvaliteter. Deltageren kan vælge sæsonens økonomiske råvarer i planlægningen af sunde og velsmagende måltider, som tilgodeser forskellige brugergruppers ønsker og ernæringsmæssige behov. Deltageren kan optimere udnyttelsen af råvarer ved brug af egnede tilberedningsmetoder og korrekt portionering til produktion af velsmagende og indbydende måltider.

Periode:
01.03.18 - 02.03.18
Sted:
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Årstidernes råvarer i måltiderne

Tilmeldingsfrist

27. February 2018

Varighed

2.0 dage

Undervisningstid

08:00-15:24

Kontaktperson

Susan Nissen

Telefonnr.

96332229

E-mail

sni@amunordjylland.dk

Kviknummer

851420573139

Aktivitetskode

10 47667 83109

Deltagerpris

kr.216.00

Pris for ledige

kr.1,346.10

Pris for højtuddannede

kr.1,346.10

Minimum antal deltagere

5


Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Årstidernes råvarer i måltiderne

Info

Kursusnr.: 47667
Varighed: 2.0
Pris: kr. 216.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ufaglærte og faglærte personale beskæftiget med madfremstilling til interne og eksterne bruger/kunder.

Formål

Deltageren kan udnytte årstidernes friske råvarer ud fra ernæringsmæssige værdier og sensoriske kvaliteter. Ligeledes kan deltageren vælge egnede tilberedningsmetoder, således at måltiderne fremstår varieret og tilgodeser forskellige brugergruppers ønsker og ernæringsmæssige behov.

Indhold

Deltageren kan anvende viden om årstidernes varierende udbud af friske råvarer i måltidsplanlægningen, herunder også kendskab til råvarernes ernæringsmæssige værdi og sensoriske kvaliteter. Deltageren kan vælge sæsonens økonomiske råvarer i planlægningen af sunde og velsmagende måltider, som tilgodeser forskellige brugergruppers ønsker og ernæringsmæssige behov. Deltageren kan optimere udnyttelsen af råvarer ved brug af egnede tilberedningsmetoder og korrekt portionering til produktion af velsmagende og indbydende måltider.

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 96 33 22 11

Mandag til torsdag 07:45 - 15:20
Fredag  07:45 - 15:00

AMU Nordjylland, Aalborg
Sofievej 61,
9000 Aalborg
aalborg@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 22 11

AMU Nordjylland, Sandmoseskolen
Sandmosevej 486
9460 Brovst
sandmosen@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 26 26