6 ugers jobrettet uddannelse

6 ugers jobrettet uddannelse

Prisberegning i den daglige madproduktion

Periode
Sted
info
Tilmeld
20.09.18 - 21.09.18
Kl. 08:00-15:24
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Prisberegning i den daglige madproduktion
Tilmeldingsfrist 17. September 2018
Varighed 2.0 dage
Undervisningstid 08:00-15:24
Kontaktperson Susan Nissen
Telefonnr. 96332229
E-mail sni@amunordjylland.dk
Kviknummer 851420586724
Aktivitetskode 10 46816 83138
Deltagerpris kr.236.00
Pris for ledige kr.1,450.50
Pris for højtuddannede kr.1,450.50
Minimum antal deltagere 10
Print

Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Prisberegning i den daglige madproduktion

Info

Kursusnr.: 46816
Varighed: 2.0
Pris: kr. 236.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (ikke-faglærte og faglærte) beskæftiget med økonomien bag madproduktion i institutionskøkkener, kantiner og catering.

Formål

Prisberegning i den daglige drift er til dig, der deltager i planlægningen af dagens produktion i køkken og kantine. Du får værktøjer til at beregne de vigtigste nøgletal til vurdering af økonomien i enkeltretter og buffeter, og til at kalkulere kostpris til fastsættelse af salgspris på retter og buffeter.

Indhold

Deltageren kan anvende skabeloner i regneark til udarbejdelse af kalkulationer på enkeltretter og buffeter og vurdere resultatet af disse. Deltageren kan beregne kostpris, brutto- og nettosalgspris samt dækningsbidrag på enkeltretter og buffeter inden for produktionskøkkenområdet. Deltageren kan i den daglige drift kalkulere kostprisen på enkeltretter og buffeter til fastsættelse af salgspris på baggrund af en given dækningsgrad. Deltageren kan vurdere en beregnet dækningsgrad i forhold til en kalkuleret dækningsgrad og hvordan en merproduktion påvirker det forventede overskud.

Periode:
20.09.18 - 21.09.18
Sted:
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Prisberegning i den daglige madproduktion

Tilmeldingsfrist

17. September 2018

Varighed

2.0 dage

Undervisningstid

08:00-15:24

Kontaktperson

Susan Nissen

Telefonnr.

96332229

E-mail

sni@amunordjylland.dk

Kviknummer

851420586724

Aktivitetskode

10 46816 83138

Deltagerpris

kr.236.00

Pris for ledige

kr.1,450.50

Pris for højtuddannede

kr.1,450.50

Minimum antal deltagere

10


Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Prisberegning i den daglige madproduktion

Info

Kursusnr.: 46816
Varighed: 2.0
Pris: kr. 236.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (ikke-faglærte og faglærte) beskæftiget med økonomien bag madproduktion i institutionskøkkener, kantiner og catering.

Formål

Prisberegning i den daglige drift er til dig, der deltager i planlægningen af dagens produktion i køkken og kantine. Du får værktøjer til at beregne de vigtigste nøgletal til vurdering af økonomien i enkeltretter og buffeter, og til at kalkulere kostpris til fastsættelse af salgspris på retter og buffeter.

Indhold

Deltageren kan anvende skabeloner i regneark til udarbejdelse af kalkulationer på enkeltretter og buffeter og vurdere resultatet af disse. Deltageren kan beregne kostpris, brutto- og nettosalgspris samt dækningsbidrag på enkeltretter og buffeter inden for produktionskøkkenområdet. Deltageren kan i den daglige drift kalkulere kostprisen på enkeltretter og buffeter til fastsættelse af salgspris på baggrund af en given dækningsgrad. Deltageren kan vurdere en beregnet dækningsgrad i forhold til en kalkuleret dækningsgrad og hvordan en merproduktion påvirker det forventede overskud.

Prisberegning i den daglige madproduktion

Periode
Sted
info
Tilmeld
20.09.18 - 21.09.18
Kl. 08:00-15:24
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Prisberegning i den daglige madproduktion
Tilmeldingsfrist 17. September 2018
Varighed 2.0 dage
Undervisningstid 08:00-15:24
Kontaktperson Susan Nissen
Telefonnr. 96332229
E-mail sni@amunordjylland.dk
Kviknummer 851420586724
Aktivitetskode 10 46816 83138
Deltagerpris kr.236.00
Pris for ledige kr.1,450.50
Pris for højtuddannede kr.1,450.50
Minimum antal deltagere 10
Print

Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Prisberegning i den daglige madproduktion

Info

Kursusnr.: 46816
Varighed: 2.0
Pris: kr. 236.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (ikke-faglærte og faglærte) beskæftiget med økonomien bag madproduktion i institutionskøkkener, kantiner og catering.

Formål

Prisberegning i den daglige drift er til dig, der deltager i planlægningen af dagens produktion i køkken og kantine. Du får værktøjer til at beregne de vigtigste nøgletal til vurdering af økonomien i enkeltretter og buffeter, og til at kalkulere kostpris til fastsættelse af salgspris på retter og buffeter.

Indhold

Deltageren kan anvende skabeloner i regneark til udarbejdelse af kalkulationer på enkeltretter og buffeter og vurdere resultatet af disse. Deltageren kan beregne kostpris, brutto- og nettosalgspris samt dækningsbidrag på enkeltretter og buffeter inden for produktionskøkkenområdet. Deltageren kan i den daglige drift kalkulere kostprisen på enkeltretter og buffeter til fastsættelse af salgspris på baggrund af en given dækningsgrad. Deltageren kan vurdere en beregnet dækningsgrad i forhold til en kalkuleret dækningsgrad og hvordan en merproduktion påvirker det forventede overskud.

Periode:
20.09.18 - 21.09.18
Sted:
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Prisberegning i den daglige madproduktion

Tilmeldingsfrist

17. September 2018

Varighed

2.0 dage

Undervisningstid

08:00-15:24

Kontaktperson

Susan Nissen

Telefonnr.

96332229

E-mail

sni@amunordjylland.dk

Kviknummer

851420586724

Aktivitetskode

10 46816 83138

Deltagerpris

kr.236.00

Pris for ledige

kr.1,450.50

Pris for højtuddannede

kr.1,450.50

Minimum antal deltagere

10


Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Prisberegning i den daglige madproduktion

Info

Kursusnr.: 46816
Varighed: 2.0
Pris: kr. 236.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (ikke-faglærte og faglærte) beskæftiget med økonomien bag madproduktion i institutionskøkkener, kantiner og catering.

Formål

Prisberegning i den daglige drift er til dig, der deltager i planlægningen af dagens produktion i køkken og kantine. Du får værktøjer til at beregne de vigtigste nøgletal til vurdering af økonomien i enkeltretter og buffeter, og til at kalkulere kostpris til fastsættelse af salgspris på retter og buffeter.

Indhold

Deltageren kan anvende skabeloner i regneark til udarbejdelse af kalkulationer på enkeltretter og buffeter og vurdere resultatet af disse. Deltageren kan beregne kostpris, brutto- og nettosalgspris samt dækningsbidrag på enkeltretter og buffeter inden for produktionskøkkenområdet. Deltageren kan i den daglige drift kalkulere kostprisen på enkeltretter og buffeter til fastsættelse af salgspris på baggrund af en given dækningsgrad. Deltageren kan vurdere en beregnet dækningsgrad i forhold til en kalkuleret dækningsgrad og hvordan en merproduktion påvirker det forventede overskud.

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 96 33 22 11

Mandag til torsdag 07:45 - 15:20
Fredag  07:45 - 15:00

AMU Nordjylland, Aalborg
Sofievej 61,
9000 Aalborg
aalborg@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 22 11

AMU Nordjylland, Sandmoseskolen
Sandmosevej 486
9460 Brovst
sandmosen@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 26 26