6 ugers jobrettet uddannelse

6 ugers jobrettet uddannelse

Sammensætning af menu i restaurant og kantine

Periode
Sted
info
Tilmeld
04.06.18 - 06.06.18
Kl. 08:00-15:24
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Sammensætning af menu i restaurant og kantine
Tilmeldingsfrist 31. May 2018
Varighed 3.0 dage
Undervisningstid 08:00-15:24
Kontaktperson Susan Nissen
Telefonnr. 96332229
E-mail sni@amunordjylland.dk
Kviknummer 851420573251
Aktivitetskode 10 45492 83123
Deltagerpris kr.324.00
Pris for ledige kr.1,904.15
Pris for højtuddannede kr.1,904.15
Minimum antal deltagere 5
Print

Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Sammensætning af menu i restaurant og kantine

Info

Kursusnr.: 45492
Varighed: 3.0
Pris: kr. 324.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering

Formål

Deltageren kan kreativt anvende de fem sensoriske grundsmages i planlægning og tilberedning af menuer i restaurant og kantine. Der lægges særlig vægt på, at deltageren kan inddrage dansk og international madkultur.

Indhold

Deltageren kan kreativt anvende de fem sensoriske grundsmages i planlægning og tilberedning af menuer i restaurant og kantine. Der lægges særlig vægt på, at deltageren kan inddrage dansk og international madkultur ved sammensætning af forskellige menuer. Deltageren kan endvidere anvende faglige udtryk og efterleve gældende hygiejneregler.

Periode:
04.06.18 - 06.06.18
Sted:
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Sammensætning af menu i restaurant og kantine

Tilmeldingsfrist

31. May 2018

Varighed

3.0 dage

Undervisningstid

08:00-15:24

Kontaktperson

Susan Nissen

Telefonnr.

96332229

E-mail

sni@amunordjylland.dk

Kviknummer

851420573251

Aktivitetskode

10 45492 83123

Deltagerpris

kr.324.00

Pris for ledige

kr.1,904.15

Pris for højtuddannede

kr.1,904.15

Minimum antal deltagere

5


Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Sammensætning af menu i restaurant og kantine

Info

Kursusnr.: 45492
Varighed: 3.0
Pris: kr. 324.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering

Formål

Deltageren kan kreativt anvende de fem sensoriske grundsmages i planlægning og tilberedning af menuer i restaurant og kantine. Der lægges særlig vægt på, at deltageren kan inddrage dansk og international madkultur.

Indhold

Deltageren kan kreativt anvende de fem sensoriske grundsmages i planlægning og tilberedning af menuer i restaurant og kantine. Der lægges særlig vægt på, at deltageren kan inddrage dansk og international madkultur ved sammensætning af forskellige menuer. Deltageren kan endvidere anvende faglige udtryk og efterleve gældende hygiejneregler.

Sammensætning af menu i restaurant og kantine

Periode
Sted
info
Tilmeld
04.06.18 - 06.06.18
Kl. 08:00-15:24
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Sammensætning af menu i restaurant og kantine
Tilmeldingsfrist 31. May 2018
Varighed 3.0 dage
Undervisningstid 08:00-15:24
Kontaktperson Susan Nissen
Telefonnr. 96332229
E-mail sni@amunordjylland.dk
Kviknummer 851420573251
Aktivitetskode 10 45492 83123
Deltagerpris kr.324.00
Pris for ledige kr.1,904.15
Pris for højtuddannede kr.1,904.15
Minimum antal deltagere 5
Print

Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Sammensætning af menu i restaurant og kantine

Info

Kursusnr.: 45492
Varighed: 3.0
Pris: kr. 324.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering

Formål

Deltageren kan kreativt anvende de fem sensoriske grundsmages i planlægning og tilberedning af menuer i restaurant og kantine. Der lægges særlig vægt på, at deltageren kan inddrage dansk og international madkultur.

Indhold

Deltageren kan kreativt anvende de fem sensoriske grundsmages i planlægning og tilberedning af menuer i restaurant og kantine. Der lægges særlig vægt på, at deltageren kan inddrage dansk og international madkultur ved sammensætning af forskellige menuer. Deltageren kan endvidere anvende faglige udtryk og efterleve gældende hygiejneregler.

Periode:
04.06.18 - 06.06.18
Sted:
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Sammensætning af menu i restaurant og kantine

Tilmeldingsfrist

31. May 2018

Varighed

3.0 dage

Undervisningstid

08:00-15:24

Kontaktperson

Susan Nissen

Telefonnr.

96332229

E-mail

sni@amunordjylland.dk

Kviknummer

851420573251

Aktivitetskode

10 45492 83123

Deltagerpris

kr.324.00

Pris for ledige

kr.1,904.15

Pris for højtuddannede

kr.1,904.15

Minimum antal deltagere

5


Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Sammensætning af menu i restaurant og kantine

Info

Kursusnr.: 45492
Varighed: 3.0
Pris: kr. 324.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering

Formål

Deltageren kan kreativt anvende de fem sensoriske grundsmages i planlægning og tilberedning af menuer i restaurant og kantine. Der lægges særlig vægt på, at deltageren kan inddrage dansk og international madkultur.

Indhold

Deltageren kan kreativt anvende de fem sensoriske grundsmages i planlægning og tilberedning af menuer i restaurant og kantine. Der lægges særlig vægt på, at deltageren kan inddrage dansk og international madkultur ved sammensætning af forskellige menuer. Deltageren kan endvidere anvende faglige udtryk og efterleve gældende hygiejneregler.

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 96 33 22 11

Mandag til torsdag 07:45 - 15:20
Fredag  07:45 - 15:00

AMU Nordjylland, Aalborg
Sofievej 61,
9000 Aalborg
aalborg@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 22 11

AMU Nordjylland, Sandmoseskolen
Sandmosevej 486
9460 Brovst
sandmosen@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 26 26