6 ugers jobrettet uddannelse

6 ugers jobrettet uddannelse

Anretning af mad i cafeteria og kantine

Periode
Sted
info
Tilmeld
09.04.18 - 12.04.18
Kl. 08:00-15:24
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Anretning af mad i cafeteria og kantine
Tilmeldingsfrist 5. April 2018
Varighed 4.0 dage
Undervisningstid 08:00-15:24
Kontaktperson Susan Nissen
Telefonnr. 96332229
E-mail sni@amunordjylland.dk
Kviknummer 851420573272
Aktivitetskode 10 44608 83115
Deltagerpris kr.432.00
Pris for ledige kr.2,462.20
Pris for højtuddannede kr.2,462.20
Minimum antal deltagere 5
Print

Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Anretning af mad i cafeteria og kantine

Info

Kursusnr.: 44608
Varighed: 4.0
Pris: kr. 432.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Formål

Deltageren kan anrette,portionere og servere almindeligt forekommende retter i cafeteria og kantine samt foretage relevant opdækning og afdækning set i relation til virksomhedens koncept. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.

Indhold

Deltageren kan anrette,portionere og servere almindeligt forekommende retter i cafeteria og kantine samt foretage relevant opdækning og afdækning set i relation til virksomhedens koncept. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.

Periode:
09.04.18 - 12.04.18
Sted:
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Anretning af mad i cafeteria og kantine

Tilmeldingsfrist

5. April 2018

Varighed

4.0 dage

Undervisningstid

08:00-15:24

Kontaktperson

Susan Nissen

Telefonnr.

96332229

E-mail

sni@amunordjylland.dk

Kviknummer

851420573272

Aktivitetskode

10 44608 83115

Deltagerpris

kr.432.00

Pris for ledige

kr.2,462.20

Pris for højtuddannede

kr.2,462.20

Minimum antal deltagere

5


Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Anretning af mad i cafeteria og kantine

Info

Kursusnr.: 44608
Varighed: 4.0
Pris: kr. 432.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Formål

Deltageren kan anrette,portionere og servere almindeligt forekommende retter i cafeteria og kantine samt foretage relevant opdækning og afdækning set i relation til virksomhedens koncept. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.

Indhold

Deltageren kan anrette,portionere og servere almindeligt forekommende retter i cafeteria og kantine samt foretage relevant opdækning og afdækning set i relation til virksomhedens koncept. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.

Anretning af mad i cafeteria og kantine

Periode
Sted
info
Tilmeld
09.04.18 - 12.04.18
Kl. 08:00-15:24
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Anretning af mad i cafeteria og kantine
Tilmeldingsfrist 5. April 2018
Varighed 4.0 dage
Undervisningstid 08:00-15:24
Kontaktperson Susan Nissen
Telefonnr. 96332229
E-mail sni@amunordjylland.dk
Kviknummer 851420573272
Aktivitetskode 10 44608 83115
Deltagerpris kr.432.00
Pris for ledige kr.2,462.20
Pris for højtuddannede kr.2,462.20
Minimum antal deltagere 5
Print

Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Anretning af mad i cafeteria og kantine

Info

Kursusnr.: 44608
Varighed: 4.0
Pris: kr. 432.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Formål

Deltageren kan anrette,portionere og servere almindeligt forekommende retter i cafeteria og kantine samt foretage relevant opdækning og afdækning set i relation til virksomhedens koncept. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.

Indhold

Deltageren kan anrette,portionere og servere almindeligt forekommende retter i cafeteria og kantine samt foretage relevant opdækning og afdækning set i relation til virksomhedens koncept. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.

Periode:
09.04.18 - 12.04.18
Sted:
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Anretning af mad i cafeteria og kantine

Tilmeldingsfrist

5. April 2018

Varighed

4.0 dage

Undervisningstid

08:00-15:24

Kontaktperson

Susan Nissen

Telefonnr.

96332229

E-mail

sni@amunordjylland.dk

Kviknummer

851420573272

Aktivitetskode

10 44608 83115

Deltagerpris

kr.432.00

Pris for ledige

kr.2,462.20

Pris for højtuddannede

kr.2,462.20

Minimum antal deltagere

5


Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Anretning af mad i cafeteria og kantine

Info

Kursusnr.: 44608
Varighed: 4.0
Pris: kr. 432.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Formål

Deltageren kan anrette,portionere og servere almindeligt forekommende retter i cafeteria og kantine samt foretage relevant opdækning og afdækning set i relation til virksomhedens koncept. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.

Indhold

Deltageren kan anrette,portionere og servere almindeligt forekommende retter i cafeteria og kantine samt foretage relevant opdækning og afdækning set i relation til virksomhedens koncept. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.

Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 96 33 22 11

Mandag til torsdag 07:45 - 15:20
Fredag  07:45 - 15:00

AMU Nordjylland, Aalborg
Sofievej 61,
9000 Aalborg
aalborg@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 22 11

AMU Nordjylland, Sandmoseskolen
Sandmosevej 486
9460 Brovst
sandmosen@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 26 26