6 ugers jobrettet uddannelse

6 ugers jobrettet uddannelse

Grundtilberedning i restaurant og kantine

Periode
Sted
info
Tilmeld
19.03.18 - 23.03.18
Kl. 08:00-15:24
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Grundtilberedning i restaurant og kantine
Tilmeldingsfrist 15. March 2018
Varighed 5.0 dage
Undervisningstid 08:00-15:24
Kontaktperson Susan Nissen
Telefonnr. 96332229
E-mail sni@amunordjylland.dk
Kviknummer 851420573247
Aktivitetskode 10 45491 83112
Deltagerpris kr.540.00
Pris for ledige kr.3,020.25
Pris for højtuddannede kr.3,020.25
Minimum antal deltagere 5
Print

Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Grundtilberedning i restaurant og kantine

Info

Kursusnr.: 45491
Varighed: 5.0
Pris: kr. 540.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering.

Formål

Deltageren kan anvende de i restaurant og kantine almindeligt forekommende grundtilberedninger ud fra de fem sensoriske grundsmage, samt anvende forskellige råvarer i forhold til tilberedningsmetoder.

Indhold

Deltageren kan anvende de i restaurant og kantine almindeligt forekommende grundtilberedninger ud fra de fem sensoriske grundsmage, samt anvende forskellige råvare i forhold til tilberedningsmetoder.Endvidere kan deltageren kontrollere modningsforhold og vurdere de korrekte opbevaringsforhold af forskellige råvare typer . Deltageren kan inden for arbejdsområdet efterleve gældende hygiejneregler.

03.09.18 - 07.09.18
Kl. 08:00-15:24
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
InfoLuk Tilmeld
Periode:
19.03.18 - 23.03.18
Sted:
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Grundtilberedning i restaurant og kantine

Tilmeldingsfrist

15. March 2018

Varighed

5.0 dage

Undervisningstid

08:00-15:24

Kontaktperson

Susan Nissen

Telefonnr.

96332229

E-mail

sni@amunordjylland.dk

Kviknummer

851420573247

Aktivitetskode

10 45491 83112

Deltagerpris

kr.540.00

Pris for ledige

kr.3,020.25

Pris for højtuddannede

kr.3,020.25

Minimum antal deltagere

5


Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Grundtilberedning i restaurant og kantine

Info

Kursusnr.: 45491
Varighed: 5.0
Pris: kr. 540.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering.

Formål

Deltageren kan anvende de i restaurant og kantine almindeligt forekommende grundtilberedninger ud fra de fem sensoriske grundsmage, samt anvende forskellige råvarer i forhold til tilberedningsmetoder.

Indhold

Deltageren kan anvende de i restaurant og kantine almindeligt forekommende grundtilberedninger ud fra de fem sensoriske grundsmage, samt anvende forskellige råvare i forhold til tilberedningsmetoder.Endvidere kan deltageren kontrollere modningsforhold og vurdere de korrekte opbevaringsforhold af forskellige råvare typer . Deltageren kan inden for arbejdsområdet efterleve gældende hygiejneregler.

Periode:
03.09.18 - 07.09.18
Sted:
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg
Info Tilmeld

Grundtilberedning i restaurant og kantine

Periode
Sted
info
Tilmeld
19.03.18 - 23.03.18
Kl. 08:00-15:24
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Grundtilberedning i restaurant og kantine
Tilmeldingsfrist 15. March 2018
Varighed 5.0 dage
Undervisningstid 08:00-15:24
Kontaktperson Susan Nissen
Telefonnr. 96332229
E-mail sni@amunordjylland.dk
Kviknummer 851420573247
Aktivitetskode 10 45491 83112
Deltagerpris kr.540.00
Pris for ledige kr.3,020.25
Pris for højtuddannede kr.3,020.25
Minimum antal deltagere 5
Print

Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Grundtilberedning i restaurant og kantine

Info

Kursusnr.: 45491
Varighed: 5.0
Pris: kr. 540.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering.

Formål

Deltageren kan anvende de i restaurant og kantine almindeligt forekommende grundtilberedninger ud fra de fem sensoriske grundsmage, samt anvende forskellige råvarer i forhold til tilberedningsmetoder.

Indhold

Deltageren kan anvende de i restaurant og kantine almindeligt forekommende grundtilberedninger ud fra de fem sensoriske grundsmage, samt anvende forskellige råvare i forhold til tilberedningsmetoder.Endvidere kan deltageren kontrollere modningsforhold og vurdere de korrekte opbevaringsforhold af forskellige råvare typer . Deltageren kan inden for arbejdsområdet efterleve gældende hygiejneregler.

03.09.18 - 07.09.18
Kl. 08:00-15:24
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard
9000 Aalborg
InfoLuk Tilmeld
Periode:
19.03.18 - 23.03.18
Sted:
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Grundtilberedning i restaurant og kantine

Tilmeldingsfrist

15. March 2018

Varighed

5.0 dage

Undervisningstid

08:00-15:24

Kontaktperson

Susan Nissen

Telefonnr.

96332229

E-mail

sni@amunordjylland.dk

Kviknummer

851420573247

Aktivitetskode

10 45491 83112

Deltagerpris

kr.540.00

Pris for ledige

kr.3,020.25

Pris for højtuddannede

kr.3,020.25

Minimum antal deltagere

5


Undervisningssted

AMU Nordjylland - Sofievej, Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg

Grundtilberedning i restaurant og kantine

Info

Kursusnr.: 45491
Varighed: 5.0
Pris: kr. 540.00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering.

Formål

Deltageren kan anvende de i restaurant og kantine almindeligt forekommende grundtilberedninger ud fra de fem sensoriske grundsmage, samt anvende forskellige råvarer i forhold til tilberedningsmetoder.

Indhold

Deltageren kan anvende de i restaurant og kantine almindeligt forekommende grundtilberedninger ud fra de fem sensoriske grundsmage, samt anvende forskellige råvare i forhold til tilberedningsmetoder.Endvidere kan deltageren kontrollere modningsforhold og vurdere de korrekte opbevaringsforhold af forskellige råvare typer . Deltageren kan inden for arbejdsområdet efterleve gældende hygiejneregler.

Periode:
03.09.18 - 07.09.18
Sted:
AMU Nordjylland - Sofievej
Sofievej 61, Vejgaard, 9000 Aalborg
Info Tilmeld
Kontakt os

ÅBNINGSTIDER OG ADRESSE

Telefontid 96 33 22 11

Mandag til torsdag 07:45 - 15:20
Fredag  07:45 - 15:00

AMU Nordjylland, Aalborg
Sofievej 61,
9000 Aalborg
aalborg@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 22 11

AMU Nordjylland, Sandmoseskolen
Sandmosevej 486
9460 Brovst
sandmosen@amunordjylland.dk
Tlf.: 96 33 26 26